Aquest 10 de setembre, a Sabadell, República catalana a punt!

SONY DSC

Un any més, us proposem col·laborar i participar en un acte a Sabadell la vigília de la Diada, que segur que ens servirà per escalfar motors cara a la gran manifestació que farem l’endemà a Barcelona.

Hem organitzat tot un conjunt d’activitats, amb la col·laboració d’Òmnium Sabadell, sota el títol de República catalana. A punt! Activem-nos per al vespre del dissabte 10 de setembre, a partir de les 8 del vespre, a la pl. del Dr. Robert (vegeu el mapa), amb el programa següent:

 • A 2/4 de 6 de la tarda, els voluntaris es trobaran al local del c. Illa, 3 (vegeu el mapa) per organitzar l’acte. Cal venir amb qualsevol samarreta de les darreres Diades. Portarem al Racó del Campanar les ampolles, les espelmes i les pancartes de l’acte i les col·locarem al lloc previst.
 • A les 8, inici de l’acte amb salutacions i parlaments.
 • A 2/4 de 9, tothom estarà convidat a cantar un repertori de cançons acompanyats de músics i cantaires.
 • A 3/4 de 9, encendrem les espelmes sota el lema República catalana. A punt. Activem-nos.
 • A les 9, Pille Heinloo, estoniana de Sabadell, ens presentarà la pel·lícula La revolució cantada sobre el procés  d’independència d’Estònia. Aquest documental, que data del 2009, no va arribar als cinemes catalans quan es va estrenar. Ara, gràcies a la insistència de Jordi Morera, de l’ANC, que va posar-se en contacte amb els productors per aconseguir-ne una còpia, el podem veure subtitulat al català.Per què fem aquest acte?•    Per garantir la protecció social i el benestar dels catalans, independentistes i no independentistes.
  •    Per donar suport al nostre Parlament i les lleis que ha aprovat: la llei contra la pobresa energètica, en favor dels refugiats, la igualtat efectiva entre homes i dones i tantes i tantes d’altres que han estat anul·lades pel Tribunal Constitucional espanyol.
  •    Per mostrar la nostra solidaritat amb Carme Forcadell, presidenta del Parlament i als càrrecs imputats o amenaçats pel govern d’Espanya.

One comment on “Aquest 10 de setembre, a Sabadell, República catalana a punt!

 1. Gràcies. Somhi!

  ________________________________ De: “Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL” Enviado: lunes, 5 de septiembre de 2016 20:04 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] Aquest 10 de setembre, a Sabadell, República catalana a punt!

  Montserrat Mateu posted: ” Un any més, us proposem col·laborar i participar en un acte a Sabadell la vigília de la Diada, que segur que ens servirà per escalfar motors cara a la gran manifestació que farem l’endemà a Barcelona. Hem organitzat tot un conjunt d’activitats, amb”

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.