Òmnium Cultural presenta la campanya “Lluites compartides”

Avui s’ha presentat Lluites compartides, la nova campanya d’Òmnium Cultural, i ho ha fet al costat dels membres del Consell Assessor, com Arcadi Oliveres, Xavier Antich, David Fernàndez, Magda Oranich, Manuel Delgado, Maria Dantas o Jordi Armadans.

Lluites compartides és un espai per fer visible i posar en valor la feina de milers de persones anònimes que han treballat pel bé col·lectiu. Perquè la força d’un país és la seva gent. I continuarem creient en aquesta força.

La Caputxinada, el 15M, el NO a la Guerra, la mobilització ciutadana per aconseguir la immersió lingüística, les manifestacions a favor del dret a decidir i a favor de la independència o en contra de les centrals nuclears o del transvassament de l’Ebre són només alguns exemples de lluites que tractarà la campanya al llarg dels propers mesos.

El proper 5 de novembre, l’edifici històric de la Universitat de Barcelona acollirà el primer gran acte de la campanya, el Fòrum de Lluites compartides, que comptarà amb xerrades i taules rodones sobre les grans lluites des dels anys cinquanta fins a l’actualitat.

 

Perquè sense lluita no hi ha conquesta!

2b1fdcda-b13f-4692-8ee6-1f33a1e200e0.jpg

One comment on “Òmnium Cultural presenta la campanya “Lluites compartides”

Els comentaris estan tancats.