Montse Venturós, mai caminaràs sola – Actes de suport al Vallès Occidental 

Actualitzarem la informació 

Convocatòries d’actes al Vallès Occidental en suport a Montserrat Venturós i a les institucions catalanes

  • Castellar del Vallès 19:30 davant de l’Ajuntament
  • Cerdanyola del Vallès 19:30 davant de l’Ajuntament
  • Palau-solità i Plegamans assistiran a l’acte de Sabadell
  • Polinyà assistiran a l’acte de Sabadell
  • Rubí 20,30 a la plaça de l’Ajuntament
  • Sabadell a les 19:00 a pl Dr Robert
  • Sant Quirze del Vallès 19:00 davant l’Ajuntament
  • Sentmenat assistiran a l’acte de Sabadell
  • Terrassa 18:30 al Raval de Montserrat

——

L’Alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha estat detinguda avui al matí per sorpresa. El seu delicte? Haver penjat una estelada. Desenes d’alcaldes i altres càrrecs electes investigats per corrupció, l’Estat demostra la seva impotència davant els més de 300 ajuntaments que han decidit que el camí cap a la República Catalana ja no té marxa enrere.
La responsabilitat de la detenció recau en una justícia hiperpolititzada. Els successius governs de l’Estat han preferit delegar en els jutges una unitat d’Espanya que estan dinamitant poc a poc, en comptes d’oferir un projecte atractiu als ciutadans.

L’Assemblea Nacional Catalana està preparada per afrontar aquesta fase final del procés, una fase on caldrà unitat i determinació. Unitat per defensar els nostres representants electes, i determinació per travessar la paret de paper en què s’ha convertit l’Estat.

Ara, més que mai, és imprescindible que els ciutadans demostrem el nostre compromís amb la defensa de les institucions democràtiques d’aquest país anant a la concentració del 13 de novembre a l’Avinguda Maria Cristina, davant les fonts de Montjuïc de Barcelona.

One comment on “Montse Venturós, mai caminaràs sola – Actes de suport al Vallès Occidental 

  1. Retroenllaç: Fotos de les concentracions d’avui, al Vallès Occidental, en suport a la Montse Venturós | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.