A Sabadell, el divendres 11 de novembre, projectem “La revolució cantada”

11_11_2016-la-revolucio-cantada_cartellEl divendres 11 de novembre a les 7 del vespre projectarem la pel·lícula La revolució cantada a la sala del segon pis del Casal Pere Quart (vegeu el mapa).

Pille Heinloo, estoniana de Sabadell, ens presentarà la pel·lícula La revolució cantada sobre el procés d’independència d’Estònia. S’hi explica com, entre el 1987 i el 1991, milers d’estonians es van reunir públicament per a cantar cançons patriòtiques prohibides, per a reclamar la independència. Aquest documental, que data del 2009, no va arribar als cinemes catalans quan es va estrenar. Ara, gràcies a la insistència de Jordi Morera, membre de l’ANC, que va posar-se en contacte amb els productors per aconseguir-ne una còpia, el podem veure subtitulat al català.