A Sabadell, el dimarts 29 de novembre, parlem amb Lluís Llach

SONY DSC

El dimarts 29 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre parlarem amb Lluís Llach a l’Auditori de l’Espai Cultura (c.  d’en Font , 25; vegeu el mapa)

Lluís Llach és un referent musical i intel·lectual: el coneixem com a cantautor reivindicatiu de la llibertat, component dels Setze Jutges, capdavanter de la Nova Cançó, a banda de la seva obra solidària al Senegal amb la Fundació Lluís Llach. Ha desenvolupat emprenedoria en matèria de vins a Porrera amb el Celler Vall-Llach. Com a escriptor, ha publicat Memòria d’uns ulls pintatsEstimat Miquel i Les dones de la Principal. Ha estat un dels fundadors  de l’Assemblea Nacional Catalana.  Als anys 70 fou perseguit i censurat pel franquisme, acabant a l’exili durant unes quantes temporades fins a la mort del dictador. Ha rebut diversos premis, ha participat en grans concerts mítics de la història i la cultura catalanes, dins i fora del país. És, sens dubte, un dels grans actors de l’escena catalana i catalanista dels darrers temps que té i ha tingut un paper molt influent en les darreres tres generacions.

Aquesta vegada ve a Sabadell a parlar-nos com a diputat al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí del procés: on som? Cap a on anem?  Tenim moltes preguntes i molt a parlar, però sobretot volem que ens ho expliqui.

One comment on “A Sabadell, el dimarts 29 de novembre, parlem amb Lluís Llach

  1. Retroenllaç: Vídeo de la xerrada de Lluís Llach a Sabadell | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.