El dia 18, a Sabadell, tot un diumenge ple d’activitats amb La Marató

amb_lamarato_colorEl diumenge 18 de desembre, farem una jornada de col·laboració solidària  conjuntament amb l’ANJI Sabadell: omplirem el racó del Campanar (vegeu plànol) d’activitats i jocs. Amb l’esforç i la col·laboració de tothom segur que aconseguirem una recaptació que ajudi a la recerca sobre lictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques de la 25a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que es farà el mateix diumenge.

Activitats de les 11 del matí a les 3 del migdia

 • Tallers de manualitats infantils.
  Vine amb la mainada i trieu què hi voleu fer. Tot? Perfecte!
 • Taller de maquillatge infantil. Què vols que et pintem?
 • Rocòdrom inflable per a nens de 3 a 15 anys. Distribuïts en torns per edats. Vine i salta, enfila’t, riu, passa-t’ho d’allò més bé!
 • Trencaclosques de Catalunya. Vine a posar la teva peça. Vine a fer país!
 • A les 12 del migdia vine a ballar la flashmob de la Marató. Aquí tens el vídeo per anar assajant la coreografia. Va, no et tallis! Junts per una bona causa.

 • A 2/4 d’1 del migdia, gimnàstica rítmica de la mà de l’ Associació Esportiva DuoSport. Vine i gaudeix de l’espectacle que ens han preparat!

Tens set, gana? Hi haurà servei de bar ininterromput, on podreu venir a fer un cafè, un refresc, menjar unes olives, uns xips,…

 • Des de la 1 del migdia fins a les 3, al servei de bar també hi servirem el tradicional vermut. El voldràs blanc o negre? Amb què el voldràs acompanyar? Amb qui hi vindràs?

Activitats des de les 5 de la tarda fins a dos quarts de 8 del vespre

 • De les 5 a les 6 de la tarda, xocolata calenta amb croissants i ensaïmades. Què hi ha millor per combatre el fred i sentir l’escalf de la solidaritat? Vine i berena!
 • A les 6 de la tarda, concert en directe de Tres de vuit, un grup de joves covers de grups catalans coneguts, com ara Els Catarres, Lax’n’Busto, Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts,… Vine a cantar i ballar. I si vols, mentrestant, pots prendre un cafetó, una cervesa…

AMB TU FEM MARATÓ!

Agraïm la col·laboració de l’Associació Esportiva DuoSport, Vidal Papers, Bodega Coca, al grup Tres de vuit i com sempre i molt especialment, a tots els voluntaris que ho fan possible!

La Marató de TV3

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. Però La Marató de TV3 va més enllà de l’obtenció de fons. Fa una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l’educació de la societat en la cultura científica.