12 gener, a Bellaterra, cinema-sopar amb “La revolució cantada”

Aquest dijous, dia 12, a les vuit del vespre, passarem a la sala gran del Centre Cívic de l’EMD el documental “La revolució cantada”, que ens explica com varen conquerir els estonians de nou la seva independència. Ens el presentarà una estoniana que ara viu entre nosaltres, la Pille Heinloo, que generosament ha acceptat la nostra invitació per fer-ho.

Acomodarem la sala amb taules i cadires orientades cara a la pantalla per poder veure confortablement el film i fer una petita parada a mitja part per servir el càtering que hem encarregat per a la ocasió. Així, un cop acabada la projecció ja haurem sopat i ens podrem quedar, els que vulguin, a comentar el que hem vist i què hem de fer nosaltres també per aconseguir tenir la nostra pròpia República.

“La revolució cantada” és un documental que narra com milers de ciutadans d’Estònia van desafiar les lleis vigents que els prohibien cantar cançons reivindicatives. Lleis injustes, dictades des del poder i la legalitat establerta però no emparades per principis democràtics ni per la legalitat internacional. L’esforç continuat dels estonians va ser decisiu en la consecució de la seva llibertat, la independència.

Us hi esperem!

Bellaterra per la Independència. Comunicació

La revolució cantada 6c

2 comments on “12 gener, a Bellaterra, cinema-sopar amb “La revolució cantada”

 1. Aquesta pel·lícula s’està projectant per diversos llocs de Catalunya però no està disponible a internet per qüestió de drets.

  M'agrada

 2. Penjareu desprès la peli a Internet pels que estem fora? M’agradaria molt poder-la veure. CARMEN

  l

  ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviat el: dimarts, 27 de desembre de 2016 17:58 Per a: valcarcemagda@hotmail.com Tema: [New post] 12 gener. “La revolució cantada” a Bellaterra

  bellaterracom1234 posted: ““La revolució cantada” és un documental que narra com milers de ciutadans d’Estònia van desafiar les lleis vigents que els prohibien cantar cançons reivindicatives. Lleis injustes, dictades des del poder i la legalitat establerta però no emparades per pri”

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.