2 de març, a Sant Quirze, Isabel-Clara Simó parlarà de “La República Catalana amb ulls de dona”

El dijous 2 de març, a Sant Quirze, Isabel-Clara Simó, guardonada recentment amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, parlarà de la construcció de la República Catalana des del punt de vista de les dones i del moviment feminista.

L’escriptora també respondrà a les preguntes que li faci el públic assistent sobre diferents aspectes de l’actualitat i de la literatura. L’acte estarà conduït per una representant de Dones per la independència.

L’acte serà a les 19:00 a la Biblioteca de Sant Quirze.

Isabel-Clara Simó 2 març petit.jpg

One comment on “2 de març, a Sant Quirze, Isabel-Clara Simó parlarà de “La República Catalana amb ulls de dona”

 1. Gràcies.

  ________________________________
  De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL
  Enviado: domingo, 19 de febrero de 2017 23:28
  Para: meng1910@hotmail.com
  Asunto: [New post] 2 de març, a Sant Quirze, Isabel-Clara Simó parlarà de “La República Catalana amb ulls de dona”

  nani posted: “El dijous 2 de març, a Sant Quirze, Isabel-Clara Simó, guardonada recentment amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, parlarà de la construcció de la República Catalana des del punt de vista de les dones i del moviment feminista. L’escriptora també”

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.