19 de maig, acte central del Pacte Nacional pel Referèndum

El Pacte Nacional pel Referèndum organitzarà el 19 de maig, a les 19:00, un gran acte al Palau de Congressos de Barcelona on explicarà la feina feta aquests mesos. «Serà un gran acte de difusió de la feina feta fins ara», ha explicat Joan Ignasi Elena, portaveu del Pacte.

«Volem mostrar com el Pacte Nacional pel Referèndum s’ha convertit en un altaveu de la voluntat popular de resoldre les qüestions essencials a través d’una pràctica de cultura política democràtica», ha apuntat Itzíar González, coordinadora del Pacte, que ha afegit: «Hem copsat que la gent té ganes de trobar espais de trobada que vagin associats a la llibertat; creiem que aquest acte del 19 de maig ho farà visible».

L’acte reflectirà la unitat social i política amb l’exercici del dret a decidir de Catalunya mitjançant un referèndum, el compromís de més de 4.000 entitats i partits polítics amb el nostre futur polític.

El Pacte fa setmanes que treballa intensament per guanyar suports individuals i col·lectius a un manifest unitari que, gràcies a l’esforç de milers de voluntaris, fins ara ha recollit més de 400.000 adhesions arreu del país en 2 mesos, així com diversos suports internacionals.

Per qualsevol dubte podeu escriure al correu-e info@pactepelreferendum.cat

Podeu fer la inscripció a l’acte en aquest enllaç

400000-TW.