El 8 de juliol, a Sant Cugat, desplegarem l’estelada més gran del món

Els nostres companys de Sant Cugat del Vallès volen desplegar l’estelada més gran del mon (72m x 36m) en una esplanada situada en un dels espais verds de la ciutat. Aquest desplegament forma part del conjunt d’actes que la territorial ha previst com a començament de la campanya pel Referèndum i pel SÍ. De fet, el passat divendres 23 de juny, en un acte conjunt amb Òmnium, AMI, Ajuntament i tots els partits independentistes de la ciutat, es va tornar a hissar l’estelada que havia hagut de ser retirada per ordre judicial.

Amb el desplegament d’aquesta megaestelada, es vol alhora editar un audiovisual per ser distribuït a tots els mitjans i xarxes. L’objectiu és fer el desplegament en un temps record (pocs minuts) per donar-hi tota la força mediàtica possible.

Per poder assolir aquest objectiu i donada les dimensions de l’estelada, necessitem 150 voluntaris que envoltin el perímetre de l’estelada i ens permeti fer-ho en el menor temps possible. Els voluntaris haurien de venir amb calçat lleuger, samarretes del SÍ i amb barret pel sol.

Ens dirigim doncs a tots vosaltres per demanar-vos ajuda, que hi participeu i que us apunteu a poder fer realitat aquest acte. A continuació us citem les dades per poder-vos inscriure com a voluntari/a i participar-hi:

  • Data: Dissabte, 8 de juliol.
  • Hora de convocatòria pels voluntaris: 16:00.
  • Hora de desplegament de l’estelada: 17:14.
  • Lloc: Carrer Josep Irla 50. 08195 Sant Cugat del Vallès. Davant l’Escola Turó de Can Mates.
  • Finalització: Al voltant de les 19:00 hores.

Per poder actuar com a voluntari i membre actiu del desplegament, cal que us apunteu enviant un correu a scxi.anc@gmail.com, indicant:

  • Nom i cognom de cada persona que s’hi inscrigui.
  • Telèfon de contacte (molt important).

Un cop enviat el correu, rebreu la confirmació de la participació a l’acte.

No cal dir que qui vulgui venir a veure-ho en viu i en directe, hi és convidat, a partir de les 17:00 hores.

Moltes gràcies, en nom del Secretariat de Sant Cugat del Vallès.

Us hi esperem!

No podem fallar i hem de ser més de 150 voluntaris. 

One comment on “El 8 de juliol, a Sant Cugat, desplegarem l’estelada més gran del món

  1. Retroenllaç: Vídeo del desplegament de l’estelada gegant a Sant Cugat | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.