L’Assemblea vol reivindicar els Països Catalans

Seguint amb el fil de les mobilitzacions de l’1, 2 i 3 d’octubre, l’Assemblea vol incidir en la tasca de reivindicar el conjunt dels Països Catalans. Per aquest motiu, els dos propers plenaris se celebraran al País Valencià i a la Catalunya Nord. Aquestes trobades dels secretaris i secretàries nacionals es fan un cop al mes.

A més, aquest dissabte, amb motiu de la Diada del País Valencià, l’entitat participarà, acompanyada de Decidim, a la mobilització organitzada per la Comissió 9 d’octubre, a les 18 h a  la plaça Sant Agustí de València.

Amb la seva participació, l’Assemblea vol fer valdre que és necessària la col·laboració conjunta de la societat civil organitzada i de les diferents entitats d’arreu dels Països Catalans per tal d’assolir l’alliberament nacional i social de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.

Cal lluitar per defensar la unitat lingüística i cultural, així com la seva diversitat. És imprescindible treballar en la conscienciació, normalització i promoció de la llengua catalana.

Només si es treballa conjuntament serà possible avançar cap a una major sobirania a cada territori amb l’alliberament dels pobles i la consecució d’un projecte polític comú: la confederació dels Països Catalans.

One comment on “L’Assemblea vol reivindicar els Països Catalans

  1. Benvolguts estic molt d’acord amb la iniciativa de col.laborar amb el Pais Valencià, però per raons d’edat (ja en tinc 86) i de salut també de la meva esposa no puc acompanyar-vos el 9 d’Octubre. Molt cordialment i endavant !!.

    El 8 oct 2021, a les 14:18, Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL va escriure:

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.