Dijous 26 d’abril acte a Bellaterra sobre la campanya “DiemPROU”

El pròxim dijous 26 d’abril a les 20:00 es farà un acte sobre l’espoli fiscal i la tributació d’impostos a Catalunya. Hi seran la Maria Casademunt i l’Andreu Bartolomé dos membres destacats de l’equip DiemProu que han començat a pagar els seus impostos a l’Agència Tributària de Catalunya enlloc de l’espanyola.

L’acte es farà al Centre Cívic de Bellaterra (Vallès Occidental) de la pl. Maragall 6 a les 20:00.

diemPROU a Bellaterra

One comment on “Dijous 26 d’abril acte a Bellaterra sobre la campanya “DiemPROU”

 1. De la teoria a la política de fets: Diem PROU!

  Davant d’una seixantena d’assistents, l’Andreu, el Josep Maria i el Roger han exposat al públic de Bellaterra la manera de lluitar contra l’espoli fiscal de Catalunya mitjançant la pràctica de la insubmissió fiscal amb Espanya, sota la consigna Diem PROU.
  El moviment Diem PROU sorgeix com a resposta de país a la Sentència del Tribunal Constitucional que retalla encara més l’Estatut de Catalunya i en perpetua l’espoli fiscal dels ciutadans que viuen i treballen a Catalunya. Una falta total de respecte per a la sobirania del poble català!.
  El punt de partida que els empeny a l’acció són les retallades econòmiques i la falta d’inversió en serveis bàsics i essencials com són la sanitat, l’ensenyament i la seguretat entre d’altres. De manera que després d’assessorar-se bé emprenen la primera acció: pagar l’IVA del 1er trimestre de 2012 a l’Agència Tributària Catalana tal com preveu l’Estatut, cosa que efectuen de manera conjunta 8 empresaris catalans “perquè estimem el nostre país”, manifesta l’Andreu Bartolomé. Decidida acció a favor de la recaptació de la totalitat dels impostos per la Generalitat de Catalunya i que expliquen amb detall el procediment seguit. De fet, “les úniques 8 empreses de Catalunya que compleixen amb la llei catalana”, afirmen.
  Lamenten que en aquesta acció d’insubmissió fiscal amb Espanya no han tingut el desitjat suport del govern de la Generalitat, ni dels polítics de partit, ni d’alguns conductors de programes de ràdio i televisió, ni de mitjans de comunicació escrita, ni dels sindicats, ni d’algunes associacions empresarials d’important pes econòmic. Tampoc estalvien referències a partits polítics, abstrets pel servei al propi partit i no al país. Per altra part i de manera positiva, expressen l’agraïment als més de 30 ajuntaments que fins ara han donat suport al crit Diem PROU (entre els quals, Manresa, Berga, Girona) així com a un significatiu gruix del teixit associatiu català.
  Els representants de Diem PROU declaren que no aspiren a constituir cap partit polític (“no cal dispersar més el vot”, diuen). Només volen empènyer els polítics cap a l’assoliment de la sobirania com a poble i en aquesta fita al total control de la clau de la caixa dels diners. Per això, demanen un gest decidit del President de la Generalitat i que, a igual que Diem PROU, lideri la insubmissió fiscal en els impostos que paga a Madrid. S’ha acabat l’etapa de les “reivindicacions”; ara toca la de les “accions”.
  Davant una possible actuació administrativa expressen que el procés seguit en cap moment és il•legal; en tot cas podria qualificar-se d’alegal. I d’haver-hi alguna penalització tota Europa se’n faria ressò de la situació d’espoli fiscal que sofreixen els catalans.
  I això només és el començament; mostren plena confiança en que més empresaris s’afegiran a la seva campanya de compromís i acció al crit de
  Diem PROU!.

  Bellaterra, 26 d’abril de 2012
  Bellaterra per la Independència
  Departament de Comunicació

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.