Impacte internacional de la campanya d’escrits demanant el cessament de Vidal-Quadras

El president del Parlament Europeu Martin Schulz ha contestat les peticions d’actuar contra Vidal-Quadras per les seves declaracions militaristes. Ho ha fet als europarlamentaris després de reconèixer haver rebut 40.000 escrits en 3 dies.

Aquesta és la contesta:

‘Honorables membres, estimats col·legues,

Gràcies per la vostra carta cridant la meva atenció per les recents declaracions fetes pel vice-president Alejo Vidal-Quadras.

Com sabeu, aquesta cambra està completament compromesa amb el principi de llibertat d’expressió, així com el respecte del dret de tots els ciutadans europeus de manifestar-se pacíficament.

En primer lloc, puc assegurar-los que les declaracions no van ser fetes per Vidal-Quadras en qualitat de vice-president del Parlament Europeu. Reflecteixen una opinió personal feta en un context polític nacional.

No obstant això, no em pertoca com a president del Parlament Europeu jutjar el contingut de les declaracions fetes per un membre ni prendre mesures disciplinàries. Pertoca als votants catalans valorar aquesta declaració.

Cordialment,

Martin Schulz’

______________________

Després de 4 dies de campanya feta a través d’un formulari a la web de l’Assemblea Nacional Catalana al Vallès Occidental hem aconseguit les següents dades:

 • 85.000 visites a la pàgina del formulari per enviar l’escrit
 • haver arribat fins a 90 països dels 5 continents
 • internacionalització de la protesta catalana contra les crides a la militarització del procés cap a l’estat propi de Catalunya

La xifra de correus enviats no és possible saber-la amb exactitud. El que es pot saber és el nombre de visites a la pàgina que ha tingut com a contingut fonamental l’enviament de l’escrit. La xifra estimada de 85.000 té un descompte ponderat pel nombre de visites a altres continguts.

Mapa dels països des d’on s’han fet entrades

Llista de països on ha arribat la campanya

34 comments on “Impacte internacional de la campanya d’escrits demanant el cessament de Vidal-Quadras

 1. JAUME Ja fa massa temps que ens prenen per bona gent, i s’ han confos per exprimir-nos, negan-nos les Balançes Fiscals, retallan-nos l’ ESTATUD pro no podem aguantar per mes l’odi, l’envenja i el despreci i falta de respecta cap a la nostra cultura i la llengüa í tradicions. NO VOLEM MINISTRES AMB ” TANTA DEMOCRACIA TAN POCA EDUCACIÒ I AMB UN GOVERN CORRUPTE I TAN IGNORAN ” ANIMS PER SEGUIR LA LLUITA.- VISCA CATALUNYA LLIURE

  M'agrada

 2. Endavant catalans, amb valentia, sense por, amb civisme, ho aconseguirem, no podran amb nosaltres. Hem de mirar cap Europa donar-nos a coneixer amb tot el que tenim i el que som. VISCA CATALUNYA LLIURE.

  M'agrada

 3. Miki Quina vergonya …………… llavors volen presumir de democrates, el verí que porten dins els supere per tots costats, llàstima que la seva falta de respecte la tinguem que suportar tothom. Necessitem alliberar-nos de les garres de l’opresor i que deixim la mamella per sempre. Visca Catalunya Independent !!!

  M'agrada

 4. moltes gràcies per fer que la meva estimada Catalunya arrivi a ser lliure algún dia. no crec poder acabar veient-ho, pero us estimaré sempre per intentar fer-ho realitat. VISCA CATALUNYA

  M'agrada

 5. Gràcies Assemblea per iniciatives com aquesta: pacífica i digna. També gràcies a tots aquests “pajarus” que ens estan facilitant el camí cap a la llibertat.
  VISCA LA TERRA LLIURE I LA GENT DE LLIURE PENSAMENT !!

  M'agrada

 6. Com pot avançar Espanya amb aquesta mentalitat?. amb personatges com aquest donen mala imatge a aquest país, i no deixa avançar a Catalunya. No s’hauria de permetre que tingués cap càrrec amb una Europa democràtica.

  M'agrada

 7. Este personaje solo sirve para sembrar discordia y lanzar mensajes amenazantes, asi no se puede hacer pais, ya que lo unico que consigue es que cada vez seamos todos más independentistas, lo tenia por una persona inteligente pero la verdad con sus declaraciones me parece más a un farsante.

  M'agrada

 8. En els moments actuals, això es podría considerar apología de terrorisme. Però, aixó no es important. En el meu càs, es més important, la vergonya que sento el tenir un polític capàç de fer aquest tipus de declaracions. Per favor, aquí ja hi estem acostumats, però no ho permeteu a Europa !!
  Gràcies

  M'agrada

 9. Visca el poble Catala i el seu desitg per crear el seu futur pacificament .
  Long live the Catalan people and their wiil to create their future in a paqcific way .
  No necesitem vostres violents i clarament anti -democratic .
  We do not like your histile declarations that are at the same time antidemocratic .

  M'agrada

 10. Es increïble que gent que es diu demòcrata i ostenti el càrrec diplomàtic que té faci aquest tipus de declaracions incitant a la violència quan el que nosaltres volem es una transició pacifica per a ser un estat de ple dret envers Europa. Visca Catalunya!!!

  M'agrada

 11. Per quan siguem un estat (no vinculat totalment a Espanya) també hi hauran elements com el Sr. Alejo VC, per tant el positiu de les seves declaracions es que aixi els podem descobrir i per tant apartar-los del nostre camí tan com puguem. Visca Catalunya lliura!

  M'agrada

 12. Retroenllaç: Formulari per demanar el cessament de Vidal-Quadras al president del Parlament Europeu | Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL

 13. Retroenllaç: La Mosca Vironera » Resposta del President Martin Schulz respecte a les declaracions de Vidal-Quadras

 14. Sou collonuts!!! No hi ha res com fer les coses be.

  Tot i que aquest cap de setmana no seré al camp nou (ja m’agradaria), estic segur que la crida serà un èxit total i serà un altaveu per fer sentir la nostra veu a nivell mundial!!!

  Gracies Assemblea!

  M'agrada

 15. It is not possible that within the European Institutions there are people like Alejo Vidal Quadras. He shows a militarisme genocide againts all that is not Spaniards based, especially againts catalan culture.

  M'agrada

 16. És el millor exemple del polític autoritari, colpista i capós que hem heretat de l’anterior règim. El franquisme i les seves formes de fer i de pensar són molt i molt presents entre alguns (crec que molts) dirigents del PP. Estic d’acord en què un personatge com aquest no pot ser en un càrrec de representació en una institució democràtica.

  M'agrada

 17. Endavant campanyes com aquesta. Hem d’aconseguir la independència com sigui, ens hi va el nostre futur i el dels nostres fills
  Visca Catalunya lliure!!!!!!

  M'agrada

 18. vaja representació genuina dels catalans que tenim a la unió europea.ESPANYA, PAIS DE PANDERETA. Catalunya no combrega amb aquest pais

  M'agrada

 19. Aquest home té un problema greu: Els espanyols a qui els llepa el cul saben que és català, i això no els deu donar gaire confiança, però a més, veuen que traïciona als seus compatriotes amb molt d’odi, i per tant, és possible que en un altre moment pugui traïcionar amb més odi als que no són compatriotes seus. Quin fàstic de personatge!
  VISCA CATALUNYA LLIURE!

  M'agrada

 20. És inacceptable tenir els polítics que tenim que no deixen de dir bajanades, per això hem de seguir amb campanyes que els demostrin que som forts. HO ACONSEGUIREM. VISCA CATALUNYA LLIURE!!

  M'agrada

 21. As a catalan I can understand why we can’t believe in our own freedom. He doesn’ feel my HISTORY, MY CULTURE AND MY LANGUAGE. SO i THINK WE NEED ANOTHER PERSON TO REPRESENT THE REAL CATALANS,

  M'agrada

  • Em sap molt i molt i molt i molt greuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugreu no haver arribat a temps de signar!!

   M'agrada

Els comentaris estan tancats.