Tu hi pintes molt!

Tu hi pintes molt! és el lema escollit per Viladecavalls per la Independència per un acte en el que es vol escenificar la responsabilitat que tenim tots en el nostre futur com a país. Es vol fer reflexionar i engrescar a tothom, per fomentar la implicació de la gent. Aquest acte es farà el proper diumenge 15 de juliol a la Plaça de la Vila a les 18:00, on l’Alcalde rebrà la marxa cap a la Independència i es llegirà un manifest.

L’acte consistirà en fer una pintada col·lectiva, es pintaran tres murals:
•Dos murals gegants, on podran pintar els nens i que conté el lema de la marxa cap a la Independència, Catalunya nou Estat d’Europa.
•Un mural gegant on tots els adults que ho desitgin puguin deixar el seu missatge

Un cop feta la feina, tots els participants compartirem plegats un “berenar a la catalana”.

Els tres murals pintats en aquest acte seran capçalera del grup territorial de Viladecavalls de l’Assemblea Nacional Catalana en la marxa cap a la Independència que tindrà el seu punt d’arribada a Barcelona
en la manifestació multitudinària que es farà el proper 11 de setembre.

Ahir, 7 de juliol, Viladecavalls per la Independència va participar en la festa infantil de Festa Major. Es van repartir viseres per als petits i fulls informatius per als grans explicant els objectius de ¨Tu hi pintes molt!¨ i animant a tots a participar en la pintada col.lectiva.

 

20120713-102011.jpg

One comment on “Tu hi pintes molt!

  1. Retroenllaç: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.