Terrassa va a Sabadell

A la rotonda de la caserna dels mossos

El diumenge 15 de juliol tocava anar a Sabadell per donar suport als companys de la co-capital. Els de TxI sortíem a peu des de la rotonda de Castellarnau per entrar caminant fins al centre de Sabadell.

Uns, a les deu del matí, han agafat el bus interurbà de Terrassa a Sabadell, uns quants dels que hi anaven amb cotxe s’han trobat a dos quarts d’onze a l’estació de busos de Terrassa i d’altres hi han anat directament. Puntualment, a les onze, ens hem posat en “Marxa” un xic més de trenta persones de totes edats. També hi havia una representació d’Ullastrell. Per la carretera molts cotxes ens saludaven amb el clàxon. Cal remarcar que en tot el recorregut, uns 3.5 km, només ens han dedicat un únic “Viva España”.

A la Plaça de Catalunya de Sabadell

Tal com estava previst, un xic abans de les 12 del migdia s’arribava a la plaça del Batlle Marcet. Allí ens hem trobat amb els de Matadepera i Castellar. Una vegada tots reagrupats hem continuat per la Via Massagué on, poc abans d’arribar al Passeig de la Plaça Major hem coincidit amb el grup de representats de Sant Quirze, Rubí i Bellaterra que venien pel carrer de Les Valls.

El final del recorregut estava a la plaça del Doctor Robert. Allí hi havia l’escenari i la fira d’entitats independentistes. Un representant de cada assemblea territorial present ha pujat a l’escenari per explicar, molt breument, La Marxa al seu municipi i finalment s’ha llegit el Manifest.

La pancarta que anuncia les marxes de Sabadell, Terrassa i Barcelona

Enllaç al recorregut.