Inscripció a la cadena humana de l’11 de Setembre de 2013 des de l’ANC del Vallès Occidental

facebook_02

La recta final de les inscripcions té una nova eina, la web de la campanya “Mou-te per la Via”, un espai participatiu on s’ofereix informació de servei per fomentar els desplaçaments des dels nuclis més habitats del país fins als trams de la Via Catalana al seu pas per les Terres de l’Ebre.

Mapa interactiu de l’ocupació de la Via

El pròxim 11 de Setembre L’Assemblea Nacional Catalana organitza una cadena humana que travessarà Catalunya de nord a sud, serà la Via Catalana. Són 400 quilòmetres de llargada i caldrà molta gent perquè sigui un èxit. Necessitem que tothom s’incrigui per garantir la mobilitat i la distribució per tot el recorregut. Us proposem que ho feu a través de les assemblees territorials de l’Assemblea i així podreu anar en grup, tindreu el transport organitzat i facilitareu que sigui un èxit.

Si us apunteu a través d’aquests formularis anireu amb la resta de persones del vostre municipi. Si sou d’entitats coordineu la inscripció del vostre grup. També podeu fer la inscripció a la web nacional.

Tornem a fer visible al món sencer la nostra voluntat.

Després de la forta demanda de places d’autocars i d’inscripcions per a la Via Catalana, algunes Assemblees Territorials ja han omplert totes les places i el trams que tenien assignats. Si el formulari que busqueu no és actiu mireu d’anar directament a via.assemblea.cat i inscriviu-vos als trams que quedin lliures.

Aquesta pàgina d’inscripció a contribuït l’èxit de mobilització a la nostra comarca. Comproveu-ho aquí.

Feu-vos simpatitzants o adheriu-vos a l’ANC, contacteu amb la vostra territorial per seguir connectats amb l’Assemblea.

Falques de ràdio:

Mira el programa de TV “Vull una resposta” dedicat a la Via Catalana clicant aquest enllaç

65 comments on “Inscripció a la cadena humana de l’11 de Setembre de 2013 des de l’ANC del Vallès Occidental

 1. Hola,
  Estic mirant i no veig la forma d’inscriure’ns a través de Rubi per si ens hem de desplaçar tots junts. Hi ha alguna cosa pensada? Podeu informar-me de com podem fer-ho?

  M'agrada

  • Hola Núria
   Rubí ha omplert el seu tram i ja no poden portar-hi més gent amb els autocars. Escriu a rubi@assemblea.cat per saber si pots afegir-te al seu tram o al del costat i estar-hi plegats.

   M'agrada

 2. Som de Vilassar de Mar i ens volem apuntar al nostre poble però està ja tot plè. Està previst doblar les cadenes?

  M'agrada

  • Hola Joan

   Previst no ho està. El fet serà que si hi ha molta més gent de la imprescindible acabarà passant. Quanta més gent millor.

   M'agrada

 3. Solo uno, y es que se esta utilizando el dinero de todos los contribuyentes para organizar algaradas independentistas

  M'agrada

  • Hola Juan
   No sé si tens problemes amb el sistema de traducció o reps informació tergiversada. El diners dels contribuents de l’estat espanyol, per exemple, es gasten en TGV que transporten menys gent en un mes que la que sortirà del Vallès Occidental en autocars per completar la Via Catalana. La llegenda que tot Catalunya està manipulada per una sola persona i que la Generalitat ho subvenciona tot només és creïble si s’està predisposat a tancar els ulls a la realitat. La foto de 400 quilòmetres plens de persones cridant independència l’entendrà tot el món. Tot el món excepte qui estigui predisposat a l’engany.

   M'agrada

   • Soposo em vaig fitxar malament i si al Ómnium Cultural de Matarò avui m’han confirmat 10,€ ho sento ……per si he creat algún dubte en alguna persona!!!!!!

    M'agrada

 4. Els de Lleida sempre ens hem de desplaçar per tot, ben lluny. No es podria encerclar la capital de Lleida que ens cau més aprop i així podria col·laborar més gent, que per anar a la costa no hi anirà?

  M'agrada

  • De cadenes se’n faran moltes al llarg d’aquest estiu. Tampoc passen pel Vallès, ni per Osona, ni per Ripoll… no es tracta de passar pels llocs més bonics o importants. Es tracta de deixar el món sencer amb un pam de nas.

   M'agrada

   • Som de Lleida. Hi voldríem participar però tenim una nena de messos i ens es complicat desplaçar-nos massa lluny. Si us plau, feu-vos ressò de possibles actes a les nostres terres. Amunt!

    M'agrada

   • Hola Gonçal

    Aquesta web és de l’ANC del Vallès Occidental. Segur que les terres de ponent tenen webs que et seran més útils.
    Sort.

    M'agrada

 5. Me parecería bien hacer una sardana gigante o algo así (al menos sería algo tradicional de nuestra Tierra…), pero una cadena humana…estoy de la Independencia de Cataluña hasta los cullons, la verdad. De verdad hay tanta gente que se cree que las cosas irán mejor??? Habría que hacer una cadena humana para que los dirigentes de CIU dimitieran por ladrones y por llevarnos a la ruina… pero supongo que ya hay muchos “adoctrinados” como para verlo… pues nada hombre, a encadenarnos para la independencia, que es mucho mejor que luchar por la corrupción (ITV, Palau, cuentas en Suiza…)o por el preocupante estado del paro…

  M'agrada

  • Hola Pau
   Quan s’organitzen coses perquè hi participin un milió i mig de persones o 400.000 no acostumen a servir els esquemes d’actes tradicionals. Pel que fa a la teva opinió, es tracta que la puguis expressar lliurement el dia que es faci el referèndum que volem com farà la resta de ciutadans de Catalunya. Pel que fa als altres temes que dius que cal exigir, segur que saps hi ha molta gent que és independentista per fer un estat nou sense vicis de corrupció, ni una judicatura que no ha viscut cap transició des del franquisme, ni una règim de partits connectats amb els poders econòmics, ni una monarquia decrèpita, etc. De fet a favor de votar el futur de Catalunya hi coincideixen una majoria de catalans que alhora defensen projectes polítics i socials diferents. Tots, però volen poder votar ara el nostre futur col·lectiu. D’altra banda de corrupció no sembla que els catalans en tinguem l’exclusiva.

   M'agrada

  • Estoy de acuerdo con Pau, el tema de la independencia aburre mucho. Ya no miro las noticias en tv3 porque es cansino, mientras nos van despistando… Cadena humana? ¿Alguien ha pensado que este dia coincide con el final de un congreso europeo de respiratoria ERS donde 18.000 personas tendran que desplazarse a Fira II desde los hoteles de Barcelona y posteriormente al aeropuerto? ¿Que imagen se llevaran de Barcelona y Catalunya? Muchos seguimos todavia sobreviviendo del turismo de negocio y este tipo de manifestaciones no facilitan la labor de los profesionales…

   M'agrada

   • I deixar de perdre els 16.000M del dèficit fiscal més els 8.000M de recaptació que es paga a Espanya per empreses que tenen l’activitat a Catalunya també et deu semblar un tema “cansino”. Noi, quina generositat. Potser ets l’únic que li et satisfà el desplegament del TGV i els obstacles al corredor del Mediterrani.

    M'agrada

  • De lo q dices soli existe el caso Palau. Lo de Suiza es invento de Pedro J. como ya se ha demostrado y lo de la ITV está por ver como acaba

   M'agrada

  • Precisament els catalans volen tenir el dret d’escollir si volen ser ser independents perquè, d’entre altres coses, no tinguem la crisi econòmica que tenim per culpa dels qui s’cuiden ara del govern de l’estat espanyol.
   Crec que ets una persona molt maleducada.

   M'agrada

  • Aquesta vegada els de Barcelona convé que es desplacin als punts que calgui reforçar. L’any passat 1200 autocars van anar a Barcelona. Enguany els de Barcelona cal que aneu fora per assegurar l’èxit.

   M'agrada

   • Hola Juan

    És molt fàcil i segur que ho entendràs: la gent que hi puja. Igual que passa amb altres sistemes de transport. Un exemple, de Sant Quirze del Vallès al lloc del Penedès on anirem costa 8€. 1000 persones pagaran 8€ per fer el desplaçament. Molta gent oi? Estem impressionats de veure que un més i mig abans ja estem omplint els 18 autocars que vam reservar. Ens en caldrien més però no en queden enlloc. Si en saps d’algun lliure segur que alguna Assemblea Territorial de l’ANC te’l demana.

    M'agrada

  • Cau en dimecres. El temps que farà és difícil de preveure ara mateix. Fa un estiu bastant fresc. I et confirmo que les carreteres per on passa la cadena quedaran tallades a partir de les 15:00. Quan un país majoritàriament lluita per la seva independència passen coses extraordinàries.

   M'agrada

 6. Visc a Sant Cugat del Vallès i, a part d’apuntar-me a la cadena humana, vull saber com funciona tot plegat per ajudar en allò que pugui. Amb qui he de contactar? No em vull quedar sense lloooc…!!!

  M'agrada

 7. Som una família de Vacarisses de 11 membres i no sabem si al nostre poble s’orgamitza la cadena. On ens podem apuntar per anar junts?

  M'agrada

  • El recorregut s’ha fet passar per les zones més poblades i amb major possibilitat d’èxit. Si ens proposem un trajecte ideal però no s’acompleix per massa difícil no haurà serví de res.

   M'agrada

  • La inscripció individual a través de la web nacional sí que té confirmació per correu.
   Els formularis de les territorials són documents del Google Drive que només et confirmen que les dades han arribat a la mateixa web.

   M'agrada

 8. Som un grup familiar de 20 persones, 12 adults i 8 menors. On ens hem d’apuntar per anar tots junts???
  Gracies

  M'agrada

 9. Voldriem anar el meu marit, jo i 4 nens de 16, 14, 12 i 10 anys. Tambe els apunte m encara que siguin menors?

  M'agrada

  • Cada Assemblea Territorial té el seu propi formulari. En general cal fer constar tots els noms perquè pels autocars cal comptar totes les places. Tothom contribuirà a completar la cadena.

   M'agrada

Els comentaris estan tancats.