18 gener presentació pública de Barberà del Vallès per la independència

Ja tenim secció local de l’Assemblea Nacional Catalana a la vila de Barberà del Vallès. El 15 de novembre es va signar la seva constitució al local on es reuneix, al carrer del Batlle Comes de la mateixa localitat. El divendres dia 18 de gener, a les 19h es celebrarà l’Acte d’Inauguració a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Municipal de Barberà del Vallès. L’Acte comptarà amb la presència de la Presidenta de l’Assemblea, na Carme Forcadell, que dirigirà unes paraules als assistents. Hi esteu tots i totes convidats, no cal dir que ens farà molta il·lusió poder-vos saludar i comentar en bona companyia aquests moments apassionants que estem tenint la sort de viure en el nostre país.

Divendres 18 de gener a les 19:00 a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Municipal.

Tarjetó inauguració ANC amb fons