El dissabte 16 l’ANC omple L’Hospitalet

El proper dissabte 16 de febrer, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) desembarcarà a l’Hospitalet amb l’objectiu de fer arribar el missatge de l’ANC a tots els barris de la ciutat. La iniciativa 16F: L’ANC omple L’H, comptarà amb prop de 30 parades informatives durant tot el matí gràcies a la col·laboració de nombroses assemblees territorials de l’ANC. A més de l’Hospitalet per la Independència, hi seran onze territorials del Barcelonès (Fort Pienc, Les Corts, Sants, Sarrià, Badalona, Gràcia, Poble Sec, Esquerra de l’Eixample, Horta, Ciutadella i Nou Barris), la d’Osona, el Maresme i el Baix Llobregat.
La jornada s’emmarca en la campanya pel ‘Sí’ que ha iniciat l’Assemblea per tal de fer arribar als indecisos els avantatges d’assolir un estat propi, una fita que no obliga a ningú a renunciar a la seva identitat per sumar-s’hi.

Al següent enllaç podeu consultar la localització de les prop de 30 parades que hi haurà durant tot el matí: http://goo.gl/maps/Ezilf

Captura de pantalla 2013-02-14 a les 0.36.29

2 comments on “El dissabte 16 l’ANC omple L’Hospitalet

  1. Retroenllaç: Èxit de la jornada de difusió “L’ANC omple l’Hospitalet” | Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL

  2. us deixeu s mart amb rac del xerraire .

    El 14 de febrer de 2013 0.39, “Assemblea Nacional Catalana – VALLS OCCIDENTAL” ha escrit:

    > ** > ANC – Valls Occidental posted: “El proper dissabte 16 de febrer, > lAssemblea Nacional Catalana (ANC) desembarcar a lHospitalet amb > lobjectiu de fer arribar el missatge de lANC a tots els barris de la > ciutat. La iniciativa 16F: LANC omple LH, comptar amb prop de 30 parades > informa”

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.