Campanya #FreedomforCatalonia a les xarxes socials pel Mobile World Congress

Aquest matí Òmnium Cultural engegarà una iniciativa a les xarxes socials per visualitzar la voluntat del poble Catalunya d’assolir un Estat propi aprofitant el Mobile World Congress, un esdeveniment que reunirà desenes de milers de persones d’arreu del món a Barcelona les properes dues setmanes. L’organització d’aquest gran congrés sobre telefonia mòbil ha situat diverses pantalles en indrets estratègics de la ciutat de Barcelona on hi apareixen totes les frases que s’expressen a Twitter i que van acompanyades del text #WelcomeMobile.

L’acció, a la qual Òmnium demana que s’hi sumin tots els seus socis, consisteix en afegir el text #FreedomforCatalonia al ja esmentat #WelcomeMobile per així fer que de forma continuada en aquestes pantalles s’hi visualitzi l’anhel de llibertat de Catalunya. A més a més, cada dia, Òmnium a través del seu perfil llançarà una frase explicativa sobre què és Catalunya i la nostra actualitat social, política i cultural que acompanyarà el #FreedomforCatalonia i #WelcomeMobile. Avui començarem amb una frase ben senzilla: “Barcelona is the capital of Catalonia”.

Us agrairem que us sumeu a la iniciativa. Tots junts construïm un nou Estat d’Europa