Som-hi! Fem la República catalana

Ho hem tornat a fer. Ahir vam desbordar l’avinguda Diagonal de Barcelona de color corall i vam exigir que s’apliqui el mandat de l’1 d’octubre. Va ser una jornada històrica, la setena consecutiva, on vam redescobrir-nos, vam demostrar que la repressió no té l’efecte que voldrien i que estem ferms i decidits a fer la República catalana. Diguin el que diguin, sabem que ahir en vam ser molts, moltíssims.

Des de l’Assemblea, agraïm i compartim aquest èxit amb tothom qui l’ha fet possible. La força de la gent és la nostra gran fortalesa, i així va tornar a quedar demostrat fent una manifestació encara més massiva.

Agraïm especialment als més de 2.000 voluntaris que s’hi han deixat la pell, no només ahir, sinó també des de fa moltes setmanes, dedicant moltes, moltíssimes hores del seu temps lliure a treballar incansablement per un objectiu clar: la independència.

També agraïm molt profundament la presència dels Dimonis de Pallejà, de músics i Grallers per la Llibertat i de centenars de colles i col·lectius de cultura popular que es van organitzar i repartir per tota l’avinguda Diagonal, així com els actors i col·laboradors que ho van fer possible; van omplir d’alegria, color i vida els trams. I per acabar, un agraïment també a totes les assemblees territorials, sectorials i exteriors de l’ANC que es van coordinar les setmanes prèvies a la Diada, i es van organitzar i repartir en molts trams per fer visible la diversitat del moviment independentista o van organitzar rèpliques de la Diada per la República catalana a l’exterior.

Sense cadascun dels que ahir vau ser a la Diagonal, no hauria estat possible l’èxit de la Diada per la República catalana.

Us animem a visualitzar el vídeo final que vam reproduir durant l’acte final de la Diada per la República catalana. Volem que hi hagi una voluntat majoritària del Parlament i un Govern disposat a implementar-la. Perquè la mobilització ciutadana hi és més forta que mai.

Nosaltres hi som. Ferms i decidits.

Secretariat Nacional
Assemblea Nacional Catalana