28 febrer a Sta. Perpètua de Mogoda: Com volem que sigui el nou estat?

El proper dijous 28 de febrer a les 20:30 al Centre Cívic de Can Folguera de Sta. Perpètua de Mogoda organitzem un debat obert al voltant dels preguntes claus que sorgeixen sobre la independència. Us hi esperem!

anc_nou_estat

2 comments on “28 febrer a Sta. Perpètua de Mogoda: Com volem que sigui el nou estat?

 1. Home! Jo vull participar, evident. Però no puc desplaçar-me. La experiència de les assemblees que han anat muntant la gent del 15M, personalment no la trobo bona, al final acaben decidint quatre gats i, automàticament, deixa de ser un sistema democràtic. Ni participatiu ni representatiu.
  Proposta: Per què no ho fem en forma de tenalla?
  – Uns experts que proposin
  – Reunions
  – Consultes a travès de la gent suscrita a l’AMI, l’ANC i totes les organitzacions existentes, bombers per la independència, el que sigui.
  – Preguntes tancades, per suposat, o no es podrà processar la informació. P.ex. ni falta fa preguntar quina mena d’estat serà perquè monarquia segur que no. Dictadura tampoc, Tecnocràcia, tampoc…. Ens queda el més lògic, la república democràtica. Que ja diuen, és el menys dolent de tots els sistemes. Per fer-ne un de més bo potser el que hem de fer es canviar cadascú de nosaltres.
  Però, a partir d’aquí, sí que es poden plantejar preguntes, sempre sent molt conscients que hauríem d’ajustar-nos a la Declaració Universal dels Drets Humans i per tant s’han de garantir els drets bàsics. Sanitat, Educació, Habitatge, Política Social, dret al treball (que ningú sembla disposat a reclamar-ho també), condicions dignes, no fer diferències per gènere, sexe, creences, etc.

  Pel que fa a l’exèrcit, serveis d’intel·ligència… aixó no ho pot decidir una persona que no està especialitzada en política. Són estructures fundamentals d’Estat i la decisió correspon a gent realment experta. Per exemple, tipus d’exèrcit, professional, voluntari, etc.

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.