El 10 de setembre, a Sabadell farem una Cadena de llum per a la independència

Seguint l’exemple de les nombroses estelades d’espelmes i cadenes humanes que s’estan fent aquests darrers mesos arreu del nostre país, i amb l’objectiu d’anar escalfant motors cara a la Via catalana cap a la independència, a Sabadell hem decidit combinar les dues idees i fer una Cadena de llum per la independència al centre de la nostra ciutat el vespre del proper 10 de setembre.

El recorregut de la cadena passarà pels carrers de vianants del centre de la ciutat. Els participants ens trobarem a  1/4 de 8 del vespre, als diferents punts del recorregut que prèviament haurem indicat, muntarem la cadena, l’encendrem i acabarem l’acte tots plegats a la plaça del Dr. Robert. La cadena comptarà amb l’animació dels Diables de la Creu Alta, les Bruixes de Nord, els Bastoners de Sabadell i els Geganters i Grallers de Gràcia, i serà fotografiada i filmada, fins i tot amb càmeres aèries i,  al cap de poc d’haver acabat, ja es podrà veure per les xarxes socials.

A hores d’ara tenim més de 2.000 persones inscrites, per la qual cosa hem avançat l’hora de trobada dels voluntaris a 1/4 de 8 del vespre i hem hagut d’ampliar el recorregut inicialment previst.

images_3 Tots i totes farem a Sabadell la Cadena de llum per la independència!!

4 comments on “El 10 de setembre, a Sabadell farem una Cadena de llum per a la independència

  1. Retroenllaç: Cadena de llum a Sabadell la vigília de la Via Catalana | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.