La Via Catalana té aplicació per a mòbil

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha elaborat una aplicació de la Via Catalana per a Android i iPhone des d’on els participants a la cadena humana per la independència del pròxim Onze de Setembre podran consultar la principal informació de servei sobre el seu tram .

L’aplicació, que ja està disponible a les botigues virtuals per Andoid (per iPhone sortirà les properes hores) amb el nom “Via Catalana”, permet a l’usuari consultar un calendari amb els propers actes relacionats amb la Via Catalana, així com publicar fotografies de la Via Catalana o accedir a les instruccions sobre com arribar al tram corresponent amb un mapa geolocalitzat amb la ruta més recomanada per arribar-hi amb vehicle propi per carretera.

Aquells usuaris que es baixin l’aplicació podran consultar les recomanacions per al bon funcionament de la Via Catalana i la guia per com actuar en cas d’emergències.

L’aplicació per a mòbil de la Via Catalana també disposa d’un servei de missatgeria  que permetrà, a més, que els organitzadors i els coordinadors dels diferents trams de la Via Catalana puguin enviar missatges informatius a tots aquells participants a cadascun dels trams que s’hagin descarregat l’aplicació. Aquest servei estarà activat tant els dies previs a la Diada com el mateix dia Onze en el transcurs de la formació de la Via Catalana.

Imatge aplicació via catalana

One comment on “La Via Catalana té aplicació per a mòbil

Els comentaris estan tancats.