Viladecavalls s’arriba a Tamarit per omplir dos trams

Article de La Torre

Viladecavalls va engruixir la Via Catalana al seu pas per Tamarit
A les 12 en punt estaven citats al pàrquing de sorra del carrer Orenetes els 605 vilacavallencs que estaven inscrits a la Via Catalana. Allà els esperaven els autocars preparats per la delegació local de l’Assemblea i que els havia de portar fins als dos trams assignats: el 243 i 244. D’aquesta manera, Viladecavalls també va ser ben present a la cadena humana.

Gairebé a les 2 del migdia, els autocars van aterrar a la urbanització Els Monnars, a Tamarit. Fins a les 16h no estaven citats a la Torre dels Escipions, un monument que els va servir com a referència però els vilatans no van tenir problemes per ser-hi una bona estona abans, per anar fent assajos i divertir-se amb càntics i ballaruques. La jornada va ser festiva i no hi va haver cap incidència rellevant. Els més de 600 vilatans van passar una bona estona tot i acabar rebentats i arribar a casa més enllà de les vuit del vespre.