Vacarisses es desplaça a Cervelló

Article de La Torre

Vacarisses deixa empremta a la Via Catalana al seu pas per Cervelló

Vacarisses no va voler perdre’s la Via Catalana. Fins a quatre autocars, de dos pisos, van sortir del poliesportiu a la 1 del migdia convocats per la delegació local de l’ANC. Els vacarissencs tenien una cita amb el tram 384, a Cervelló. L’anada va ser tranquil·la, això sí, marcada per la pluja fet que va ocasionar que s’haguessin de menjar els entrepans protegits pel poliesportiu municipal. Afortundament, allà també va sortir el sol i van poder fer la cadena humana sense haver d’aguantar la mullena.

A les 16 hores ja tots els vacarissencs es van començar a col·locar a la zona assignada. Les hores van ser amenitzades amb actuacions dels grallers de Vacarisses i dels geganters, que no van oblidar-se de portar l’emblemàtica Vaca de Vacarisses. També hi havia diversos membres dels Diables de Vacarisses. No es va produir cap incidència ni cap problema rellevant durant l’estona que va durar la Via. A les 6 de la tarda, quan van començar a obrir la N-340 i ja van donar la circulació dels cotxes, van fer via cap a casa. La sortida es va endarrerir una mica per la presència de les càmeres de TV3 a dins d’alguns dels autocars. Finalment, pels volts de les 8, van arribar els autocars al poble.

Galeria de fotos