11 i 16 d’octubre a Sabadell, dues sessions per poder veure el documental de la Via catalana

El divendres, 11 d’octubre estrenem a Sabadell el documental sobre la Via catalana cap a la independència, a les 8 del vespre  a l’auditori de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 (c. d’en Font, 25).

Com que les entrades per aquesta primera sessió es van exhaurir en una tarda, hem organitzat una segona sessió per al dimecres, 16 d’octubre, a les 8 del vespre al mateix auditori de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. Con en el cas de la primera sessió, l’acte és gratuït però, per motius d’aforament, s’ha d’anar a recollir les entrades al local de Sabadell per la Independència (c. de l’Illa, 1-3. Sabadell). documental

Es demana a tothom que vagi a les dues sessions que porti posada la samarreta groga de la Via per tal que tinguem una cadena a cada cantó de la pantalla.  Per a tots els que vulgueu tenir un record d’aquell dia inoblidable,  es podran comprar el DVD per un preu de 10,- €. També podreu comprar samarretes verdes en suport als docents de les Illes, els beneficis de les quals aniran íntegrament a la Caixa de resistència.

2 comments on “11 i 16 d’octubre a Sabadell, dues sessions per poder veure el documental de la Via catalana

  1. trovo a faltar que es digui i es repeteixi per els politics que les pensions surten dels que cotitzen, dons la dreta lo possa en dubta i aixó pot fer mal a la catalunya lliure als votants indecisos

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.