Òmnium inicia la campanya “Un país normal”

Òmnium Cultural ha presentat avui la campanya “Un país normal”, que vol apuntalar l’exercici del dret a decidir i donar arguments a favor de l’Estat propi. Aquest dissabte 26 d’octubre, un miler de voluntaris donaran el tret de sortida de la campanya al carrer, amb una bustiada de 500.000 fulls volants en una seixantena de poblacions catalanes.

Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, i Marcel Mauri, president d’Òmnium Barcelonès Nord, han exposat avui els principals objectius d’una iniciativa d’abast nacional que esdevindrà l’activitat principal d’Òmnium per aquest final d’any i pel 2014. Tots dos han fet una crida oberta a tothom, tant als socis i sòcies com a d’atlres persones o entitats, a sumar-se a una campanya que organitzarà accions diverses i complementàries perquè el poble català decideixi el seu futur.

“Un país normal” prioritzarà les zones on hi ha notable presència d’indecisos, ja que la campanya s’adreça sobretot als catalans i catalanes que dubten què votarien en una consulta sobre la independència, però que estan atents al procés històric que viu el país. Així, es reforçaran les accions a l’àrea metropolitana de Barcelona i el camp de Tarragona, si bé des de la proximitat local i cercant la complicitat d’entitats i persones del propi territori.

Podeu seguir la campanya al web http://www.unpaisnormal.eu així com a través d’un perfil a Twitter @un_pais_normal i una pàgina a Facebook http://www.facebook.com/lacampanyaunpaisnormal. Ajudeu-nos a fer-ne difusió.

20131021-182631.jpg

One comment on “Òmnium inicia la campanya “Un país normal”

Els comentaris estan tancats.