El magistrat Santiago Vidal a Terrassa

Terrassa per la Independència (TxI)

Dimecres, dia 6 de novembre de 2013, l’Aula Magna del Centre Cultural va acollir la conferència El procés sobiranista i la llei, pronunciada per Santiago Vidal, magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona i membre de Jutges per la Democràcia. La sala es va quedar petita davant la nombrosa afluència de públic que va assistir a aquest acte organitzat per l’ANC de Terrassa i presentat per Miquel Noguera. Aquesta xerrada s’emmarca en el conjunt de conferències que el magistrat està duent a terme arreu de Catalunya per explicar les eines jurídiques necessàries en el procés sobiranista.

 La xerrada s’inicià i s’acabà amb una idea principal que fou el fil conductor de tota l’exposició: les lleis han de ser interpretades sempre segons la realitat social i històrica dels territoris en els quals s’apliquen. Per tant, no es poden convertir en cadenes per a una voluntat popular expressada democràticament. Al llarg de…

View original post 810 more words

One comment on “El magistrat Santiago Vidal a Terrassa

Els comentaris estan tancats.