Dijous 16 al matí concentració davant del Parlament a favor de fer un referèndum

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat una concentració el proper dijous 16 de gener a les 10:30 a les portes del Parlament, coincidint amb el ple que se celebrarà per demanar al Congrés de Diputats el traspàs de la competència per poder convocar un referèndum.

L’ANC pretén mostrar novament que la societat civil empeny de manera clara per tal que es pugui celebrar la consulta; donar suport als partits favorables al referèndum en les passes que hauran de dur a terme aquest any determinant; i deixar clar, a la vegada, que aquesta petició no pot ser una excusa per dilatar o aturar la convocatòria de la consulta.

Des de l’Assemblea s’entén que els partits vulguin esgotar totes les vies, però la celebració de la consulta ha de tirar endavant amb o sense permís de l’Estat espanyol.

20140114-133017.jpg

One comment on “Dijous 16 al matí concentració davant del Parlament a favor de fer un referèndum

Els comentaris estan tancats.