L’ANC presenta la seva “xarxa multidisciplinar” per internacionalitzar el procés polític català

L’Assemblea Nacional Catalana ha presentat la seva estratègia d’acció exterior per tal d’internacionalitzar el procés polític català aquest 2014. La presidenta de l’Assemblea, Carme Forcadell, el coordinador d’Internacional, Ricard Gené, el portaveu del Consell de les Assemblees Exteriors, Àlex Ribó, han explicat les diverses vessants d’un full de ruta possible gràcies a una “xarxa multidisciplinar” de persones organitzades arreu del món.

Ribó ha explicat que ja hi ha Assemblees Exteriors (AE) a 23 països, i n’hi ha 3 en desenvolupant. L’objectiu és arribar a les 40 els propers mesos, el que suposaria tenir presència organitzada a una cinquena part dels països reconeguts per les Nacions Unides. El portaveu ha afegit que les AE compten amb un miler de persones. “Volem créixer el doble”, ha afirmat.

Creiem que tenim una de les xarxes més preparades per internacionalitzar la nostra voluntat d’esdevenir un estat independent”, ha explicat Forcadell. Gené, per la seva banda, ha explicat que “ja sabem que el món no espera la independència amb els braços oberts

#CatalansWantToVote
Tots els pobles tenen dret a l’autodeterminació. En virtut d’aquest dret determinen lliurement el seu estatut polític i procuren també pel seu desenvolupament, econòmic, social i cultural.” Aquest és el text de l’article 1 del Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics que llegeixen en català, castellà, anglès, francès, alemany, àrab i xines l’actriu Sílvia Bel, Lluís Llach, Albert Sánchez-Piñol, Dyango, Pep Guardiola, Montserrat Tura, el directiu del FC Barcelona Dídac Lee i el músic Yacine Belahcene al nou vídeo de l’Assemblea Nacional Catalana, “#CatalansWanToVote”. El vídeo també disposa de subtítols en diferents llengües.

By nani Posted in Eines

One comment on “L’ANC presenta la seva “xarxa multidisciplinar” per internacionalitzar el procés polític català

Els comentaris estan tancats.