Diumenge a La Ràpita es desplegarà un mural adreçat a Jean Claude Juncker i Martin Schulz

L’ANC desplegarà el proper diumenge a La Ràpita una gran lona dirigida als presidents de la Comissió Europea i del Parlament Europeu
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua la campanya d’internacionalització que va arrencar la setmana passada i el proper diumenge 20 de juliol desplegarà una gran lona de 15X30 metres dirigida als presidents de la Comissió Europea i del Parlament Europeu, Jean Claude Juncker i Martin Schulz. L’acte es durà a terme a La Ràpita, al Delta de l’Ebre, a la Plaça del Trabucador a les 18:00 hores.
Un missatge al món
L’acció d’aquest dissabte s’inclou dins la campanya d’actes que l’ANC desenvoluparà durant tot l’estiu, en què a més de fer V arreu dels municipis del país es desplegaran un total de 10 grans lones amb missatges dirigits a líders mundials, que seran claus a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana. A més de Barack Obama, Jean Claude Juncker i Martin Schulz, els murals aniran dirigits a Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Roussef, Papa Francesc i Fredik Reinfeldt.

20140718-183031-66631542.jpg

20140718-183030-66630472.jpg