Declaració d’ARA ÉS L’HORA en suport de la convocatòria de la consulta del 9N

En la vida dels pobles hi ha hores solemnes i aquesta, avui, n’és una.

El President de la Generalitat ha signat la convocatòria de la consulta del 9 de novembre. La consulta que ens ha de permetre decidir, lliurement, democràticament, pacíficament, si volem ser un nou Estat d’Europa.

La convocatòria de la consulta s’ha fet amb la legitimitat democràtica que deriva d’un mandat electoral del poble de Catalunya, la legalitat d’una llei aprovada per una enorme majoria del Parlament, la complicitat de la immensa majoria dels ajuntaments de Catalunya i un amplíssim suport de la ciutadania, que es va tornar a posar de manifest el passat 11 de setembre.

El 4 d’octubre engegarem la campanya unitària més potent que s’ha fet mai en aquest país. Ens posem en marxa i volem arribar a totes les cases de Catalunya. Estem preparats i farem tot el que estigui a les nostres mans perquè la normalitat presideixi el desenvolupament i desenllaç final d’aquesta campanya. La mateixa normalitat que des del primer moment ha presidit tots els actes i manifestacions que hem realitzat des de la societat civil. Per això, des d’aquí, fem una crida a tots els ciutadans i ciutadanes d’aquest país perquè s’apuntin com a voluntaris a aquest gran moviment il·lusionant i ens ajudin a parlar amb tothom, perquè el futur país el construirem entre tots.

Sabem que en els propers dies es faran tota classe de maniobres per a impedir que el dia 9 de novembre la vertadera democràcia, la que s’expressa a les urnes, pugui ser exercitada. Però no podran tombar l’empenta d’un poble decidit, unit i il·lusionat.

La gran majoria del poble de Catalunya fa costat a les nostres institucions i al President. I sabem que les principals forces polítiques catalanes estan disposades a honorar el mandat popular que van rebre en les eleccions del novembre de 2012.

Votar és democràcia!
I el 9 de novembre, VOTAREM I GUANYAREM!

 

Barcelona, 27 de setembre de 2014.

_GPS1918_opt