Roger Coma, Pilar Calvo, Cesk Freixas i destacats escriptors del país s’incorporen al web d’ARA ÉS L’HORA

El web d’arguments d’ARA ÉS L’HORA continua incorporant personalitats que donen suport a la campanya pel Sí a la independència. Des d’avui s’hi pot veure l’exposició de motius de l’actor Roger Coma, que vol “un país que parli directament al món”, la periodista Pilar Calvo, que imagina una Catalunya “rica i plena” i el cantant Cesk Freixas, que vol un país “de somnis fets a mà”.

Els últims dies, coincidint amb la presentació d’un manifest d’escriptors per la independència que ja supera les 400 adhesions (www.diremsi.info), s’han afegit al web els autors Jaume Cabré, Xavier Bru de Sala, Sílvia Soler, Julià de Jòdar, Ramon Solsona, Roc Casagran i David Castillo.

L’il·lusionista Màgic Andreu, el director teatral Joan Lluís Bozzo o el cineasta Manuel Huerga també expliquen els seus motius per dir Sí a la independència. En els propers dies, el web seguirà ampliant una base de testimoni de personalitats que ja compta amb els arguments de Kilian Jornet, Quimi Portet o Ada Parellada.

En l’espai habilitat a la xarxa per la campanya unitària impulsada per l’ANC i Òmnium també s’hi poden trobar els activistes del moviment pels drets dels homosexuals Eugeni Rodríguez i Carme Porta i Saoka Kingolo, lluitador pels drets de les persones que han arribat des d’altres llocs del món. També hi és l’Emma, la noia que va votar al vèrtex de la V el passat 11 de setembre i els emprenedors Genís Roca i Josep M. Ganyet.

Tots ells apareixen al costat de desenes de persones de tot el territori, edat i professió. Es tracta d’homes i dones que de manera voluntària aporten el seu testimoniatge per a compartir els seus motius per votar Sí. I ho fan en àmbits tan rellevants per al futur del país nou com la relació amb Espanya, Catalunya a Europa, la regeneració democràtica o la llengua i la cultura.

IMG_3288-1.PNG