Memorial Lluís Companys a Sabadell 2014

2014_memorial_lluis_companys_cartellUn any més, el Memorial Lluís Companys, plataforma de la qual  Sabadell per la Independència forma part, ha organitzat un seguit d’actes per recordar i reivindicar la figura del president Companys, víctima del feixisme.

El dimarts, 14 d’octubre, a dos quarts de vuit del vespre, es va fer un itinerari pels principals punts de la ciutat vinculats amb la figura de Lluís Companys. El recorregut, a peu, va anar acompanyat, en cada punt, per lectures dramatitzades de textos vinculats a la vida del president (cartes, discursos, etc.). Més informació aquí.

Podeu veure fotografies d’aquest acte en aquest enllaç.

El dissabte, 18 d’octubre, a les dotze del migdia, a la Masia de Can Rull, es va fer el tradicional acte d’homenatge a la figura del president Companys. L’acte va constar d’un recital de poesia a càrrec de la poetessa Cèlia Nolla,  i amb l’acompanyament musical del quintet Entrecordes. Més informació aquí.

El Memorial Lluís Companys  a Sabadell és una plataforma constituïda l’any 2011 i formada per diverses entitats, associacions i partits polítics de la ciutat. El seu objectiu és organitzar cada any actes per recordar i reivindicar la figura del president Companys i, a través seu, totes les persones que van ser víctimes del feixisme i van donar les seves vides en defensa de les nostres llibertats. Podeu trobar més informació i com fer l’adhesió al seu blog.