ARA ÉS L’HORA activarà aquest dimecres la Marató 9N per a convertir milions de trucades en vots

ARA ÉS L’HORA iniciarà a partir d’aquest dimecres 5 de novembre la Marató 9N per a enviar milions de trucades amb l’objectiu de fomentar la participació en la consulta del 9N i assegurar-ne l’èxit convertint cada trucada en un vot a les urnes. L’acció es desenvoluparà durant els dies 5, 6, 7 i 8 de novembre a través de milers de voluntaris i personalitats de la societat catalana amb un doble format: realitzar trucades individuals a amics i familiars o parlar amb persones de manera aleatòria a partir d’una centraleta habilitada per la campanya.

El 5 de novembre se celebrarà una jornada especial amb l’arrencada de l’acció a un call center, on centenars de voluntaris i personalitats participaran públicament en la Marató 9N. Ho faran de les 10:00 a les 20:00 hores a la seu d’Òmnium Cultural (C/ Diputació, 276 pral, Barcelona), convertida per un dia en un call center pel 9N. La Marató 9N arrencarà a les 10:00 hores i a les 11:00 hores les presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Muriel Casals i Carme Forcadell, en protagonitzaran la presentació oficial i participaran en la iniciativa.

Personalitats a la Marató
Durant tota la jornada, diverses personalitats participaran a la Marató 9N (Podeu consultar el llistat provisional al PDF adjunt). La Marató començarà a les 10:00 amb la presència de diversos representants polítics, entre ells, el Conseller Francesc Homs, Josep Rull (CDC), Marta Rovira i Alfred Bosch (ERC), David Fernàndez (CUP); i també Marc Parrot, Eduardo Reyes o Ventura Pons.

A les 16:00 hores serà el torn, entre d’altres, d’Empar Moliner, Joel Joan i Arcadi Alibés; i a les 19:00 hores Josep Ramoneda, Pilar Calvo, Salvador Cardús i Sebastià Alzamora, entre d’altres.

La campanya unitària d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana acompanya la iniciativa amb un espai web propi on es detallen els objectiu i el procés de participació en la Marató 9N i un vídeo promocional que es pot visualitzar al compte oficial de la campanya a Youtube.

10685556_760965827285663_3934687859908420498_n