La nostra resposta al Tribunal Constitucional és “Votarem”

Muriel Casals i Carme Forcadell, presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, han deixat clar a través d’un correu enviat als membres i voluntaris de les dues entitats que la resposta d’ARA ÉS L’HORA “al Tribunal Constitucional és ‘Votarem’”. “Ens reafirmem que el 9N votarem”, assenyalen a la carta les dues presidentes, que afegeixen que “el que està en joc és la democràcia i, per tant, és imprescindible que diumenge tothom vagi a votar”.

Forcadell i Casals adverteixen, però, que “cada vegada ens posen més difícil que puguem exercir el nostre dret a votar”. “Des de la campanya “Ara és l’hora” hem estat estudiant les possibilitats d’èxit  i realment el repte és titànic. En les actuals circumstàncies tenim dubtes seriosos que sigui possible assolir una xifra de participació suficient i, en canvi, som conscients que no podem fallar”, afegeixen.

És per això que les dues presidentes fan una crida perquè tothom s’impliqui en la Marató 9N i ajudi a incrementar la participació. “Siguem clars: si volem que el 9N sigui un clam al món, cadascú de nosaltres ha de fer un darrer esforç[…] per blindar que les cues de votants que apareixeran a les portades de la premsa internacional seran quilomètriques, exemplars, que seran la veu d’un poble al que volen prohibir votar i es resisteix i guanya”.

“És per això que demà al matí posem en marxa la Marató9N perquè tothom truqui a tothom. Al web www.araeslhora.cat podreu trobar els detalls”, expliquen. “La nostra és la força de la gent, la força del poble, i per això si cadascú de nosaltres truca, organitza i garanteix que deu persones que no van anar a la Via Catalana van a votar farem un gran pas per la democràcia i per la llibertat del nostre país. Aquesta és la clau i està només a les nostres mans”, afirmen.

“Guanyar és difícil però possible, guanyar depèn de cadascú de nosaltres. Et demanem que et mobilitzis, truca a deu persones des d’avui fins el dissabte”, conclouen.

1913267_760213870694192_3930491405811414126_o

One comment on “La nostra resposta al Tribunal Constitucional és “Votarem”

Els comentaris estan tancats.