Sensacions del primer indetàper en un domicili particular de Sant Cugat

Sant Cugat per la Independència (SCxI)

Benvolguts,

El dijous 5 de febrer vam fer el segon indetàper, aquest cop en un domicili particular, per primer cop. Us passo algunes sensacions que m’han fet arribar els voluntaris que van anar a la casa per informar sobre el procés d’independència tot responent les preguntes que els 7 assistents els feien.

  • Carles (voluntari visitador): “Crec que a la reunió hem reforçat arguments de la gent; felicito els meus companys per la tasca feta”
  • Jordi (voluntari visitador): “Ja tinc ganes de fer-ne una altra, de reunió informativa!!!”
  • Kike (voluntari visitador):

Avui he participat en un indetàper. La experiència ha estat molt positiva. Durant més de dues hores hem parlat amb un grup de gent molt trempada. Val a dir que no ha estat pas un debat gens dur. Era gent prou convençuda, però amb certs dubtes i pors que hem anant aclarint durant la trobada.

Aquest son els principals punts…

View original post 741 more words

One comment on “Sensacions del primer indetàper en un domicili particular de Sant Cugat

Els comentaris estan tancats.