El 27 de juny milers de motos ompliran el Circuit de Barcelona-Catalunya en la Motorada per la Independència

El proper 27 de juny se celebrarà la nova edició de la Motorada per la Independència al Circuit de Barcelona – Catalunya, amb l’objectiu d’aplegar els aficionats del sector del motor en favor de la independència de Catalunya en un nou acte massiu.

La primera edició de la Motorada per la Independència, celebrada l’octubre del 2014, va assolir el rècord de 6.000 motos en un circuit internacional i 8.000 motos en ruta cap a Barcelona. L’objectiu d’enguany és superar aquesta xifra i establir així un nou rècord internacional.

Avui arrenca el període d’inscripcions a través del web www.motorada.cat. Totes les persones que hi vulguin participar s’han d’inscriure per tal de poder accedir al recinte del Circuit de Barcelona – Catalunya.

L’acte al Circuit tindrà lloc el dia 27 de juny de 17.00 a 19.00 hores, i comptarà amb les intervencions de diverses personalitats de la societat civil i del món del motor. Un cop conclòs i a partir de les 19.30 hores, els motoristes es desplaçaran fins a Barcelona, en una ruta cap al Moll de la Fusta per tal de sumar-se a la celebració del Catalan Weekend, la iniciativa organitzada per Òmnium Cultural consistent en convidar persones d’arreu del món a Catalunya perquè coneguin i visquin de primera mà el procés polític que es viu a Catalunya actualment.

La Motorada per la Independència pretén mobilitzar el parc motociclista de Catalunya, especialment el de Barcelona –capital del món amb més motocicletes per habitant- així com de l’Estat i d’Europa amb aquest acte reivindicatiu i festiu en favor de la llibertat.