La Junta Electoral fa públics els resultats definitius de les eleccions al Secretariat Nacional

La Junta Electoral ha fet públics aquest dijous 18 de juny els resultats definitius de les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea. Els resultats s’han proclamat un cop la Junta Electoral ha disposat de dos dies, el 16 i 17 de juny, per resoldre possibles al·legacions. En aquest cas, s’han elevat i proclamat oficialment com a resultats definitius els resultats provisionals.

El proper dissabte 20 de juny tindrà lloc de forma virtual el Ple Constitutiu del Secretariat Nacional, on s’escolliran els quatre càrrecs orgànics de l’entitat: presidència, vicepresidència, secretaria i tresoreria.

Per primera vegada l’Assemblea ha realitzat un procés electoral de forma totalment telemàtica, i la resposta de les sòcies i socis ha estat molt positiva. En total, 8.876 membres de ple dret han exercit el seu dret de vot, un 19,73% del cens total. Han votat 1.721 persones més que en les eleccions del 2018.

Aquí es poden consultar els resultats definitius.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.