L’ANC publica la llista de candidatures del 24M que s’han compromès per la independència

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet publiques les candidatures que es presenten a les eleccions municipals del 24 de maig i que han signat el compromís Els Ajuntaments per la Independència. En total, i segons el llistat actual, són prop de 1.300 candidatures de més de 600 municipis diferents les que s’han compromès en sumar el seu municipi a l’Associació de Municipis per la Independència, garantir el caràcter plebiscitari de les eleccions del 27 de setembre i posar-se al servei del Govern de la Generalitat, entre d’altres. L’ANC fa una crida a assolir la màxima participació i mobilització possible en els comicis.

El llistat, que s’acabarà de completar durant el dia d’avui, es pot consultar a www.assemblea.cat/ajuntaments

Barcelona ha comptat amb el compromís de Xavier Trias (CiU), Alfred Bosch (ERC), Maria José Lecha (CUP-Capgirem BCN) i Ignasi Planas (Millor Barcelona). A Lleida, fins a cinc candidatures s’han sumat al compromís: Antoni Postius (CiU), Juli Otal (ERC), Eduard R. Baches (ICV), Francesc Gabarrel (CUP-Crida) i Josep Ramon Mòdol (MES). A Girona, han estat Carles Puigdemont (CiU), Maria Mercè Roca (ERC), Laia Pelach (CUP) i Andreu Garriga (SI) els que han signat. Finalment, Tarragona ha comptat amb el compromís d’Albert Abelló (CiU), Pau Ricomà (ERC), i Laia Estrada (CUP).

Les més de 570 assemblees territorials de l’ANC han aconseguit fer arribar el compromís a candidatures de més de 600 municipis, amb quasi totes les capitals de comarca; així com la majoria de ciutats grans i mitjanes. A més del compromís de les candidatures, el web també recull alguns dels compromisos d’aquells representants de llistes que s’hi han volgut adherir a títol individual.

Captura de pantalla 2015-05-22 a les 22.08.40Captura de pantalla 2015-05-22 a les 22.10.22

Guanyem la llibertat

En el tram final de campanya, l’ANC ha fet públic també un vídeo amb el clam del Palau Sant Jordi per aconseguir una gran victòria a les urnes que permetin aconseguir el màxim d’ajuntaments compromesos amb el procés de construcció de la República catalana:

One comment on “L’ANC publica la llista de candidatures del 24M que s’han compromès per la independència

Els comentaris estan tancats.