El primer punter de la campanya ‘Via Lliure’ es formarà diumenge a les Terres de l’Ebre

Després d’una setmana de reflexió sobre el paper de l’equilibri territorial en la futura República Catalana (#ViaTerritori), l’Assemblea tancarà aquest primer eix de debat en un acte central a Tortosa que agruparà ponents de diverses àrees i acabarà amb la formació d’un punter gegant entre els assistents.

Aquest punter serà el primer de molts que es formaran al llarg de l’estiu i que s’acabaran trobant a la Meridiana l’11 de setembre per a recórrer la Via Lliure cap a la República Catalana.

El president de l’ANC Jordi Sànchez hi assitirà, acompanyat de Manolo Tomás de la Plataforma de Defensa de l’Ebre, Aurora Forès de la Unió de Pagesos i Montse Castellà de la Plataforma Trens Dignes. La trobada s’iniciarà amb una Festa Infantil i es tancarà amb un concert del grup ‘Crator’.

Acte Tortosa 05_07_15 - Eix Equilibri

One comment on “El primer punter de la campanya ‘Via Lliure’ es formarà diumenge a les Terres de l’Ebre

Els comentaris estan tancats.