L’ANC ha celebrat aquest diumenge l’acte central de la campanya d’estiu a Tortosa. El tret de sortida s’ha escenificat formant un punter humà que es repetirà cada setmana

L’acte d’aquesta tarda a Tortosa ha servit per començar a fer camí cap a la Via Lliure que s’obrirà el pròxim 11 de setembre a la Meridiana. L’Assemblea Nacional Catalana ha construït un punter humà amb els assistents, símbol del camí que es vol fer cap a la República Catalana, per tancar una jornada de reflexió sobre l’Equilibri Territorial.

Manolo Tomás (PDE – Plataforma de Defensa de l’Ebre) ha reclamat un país nou per a defensar els interessos de les terres de l’Ebre i cap transvasament en un discurs d’un marcat to social. Jordi Sànchez, president de l’Assemblea, ha aprofitat la seva intervenció per fer una crida a tots els ponents i a la gent de les terres de l’Ebre per que es ”comprometin a explicar l’11 de setembre a la Meridiana perquè volem la República Catalana” i a votar el 27S.

Per la seva banda, Aurora Forès (Unió de Pagesos) ha fet referència a la Política Agrària Comuna i al mal repartiment dels fons que s’hi aporten i, per últim, Montse Castellà (Plataforma Trens Dignes) ha demanat una millor connexió ferroviària i dels serveis.

DSC_6529

One comment on “L’ANC ha celebrat aquest diumenge l’acte central de la campanya d’estiu a Tortosa. El tret de sortida s’ha escenificat formant un punter humà que es repetirà cada setmana

Els comentaris estan tancats.