Manresa diu ‘Via Lliure’ a la Solidaritat en un gran acte dissabte al vespre

Emmarcat dins la campanya d’estiu que l’ANC ha organitzat per enguany, les comarques que comprenen la regió 7 (l’Anoia, el Bages, el Solsonès, el Berguedà i el Moianès) estan enllestint els preparatius per albergar l’acte central del dissabte 11 de juliol a Manresa (19.00) sobre la solidaritat.
L’objectiu de la campanya és dibuixar els eixos de la República Catalana i donar argumentari favorable a la independència en aquests àmbits. Des de Manresa es defensarà la solidaritat i es presentarà un model de República en què es compensaran les injustícies socials i s’intensificarà la cohesió social i s’assolirà l’objectiu del 0,7% del pressupostper a la solidaritat i la cooperació internacional. Aquest eix confluirà l’11 de setembre amb la resta de propostes a l’Avinguda Meridiana per a definir la ‘Via Lliure’ a la República catalana.

Es comptarà amb la presència de persones destacades en l’àmbit de la solidaritat al nostre país com Sor Lucía Caram, Francesc Marco i Toni Comín i clourà la roda d’intervencions el president de l’ANC, Jordi Sànchez, que exposarà les accions que està fent l’ANC en el procés cap a la independència. Conduiran l’acte dues persones del territori: Joan Maria Morros, periodista de RAC1 i Jordi Pesarrodona, coordinador d’esdeveniments culturals i comediant.

La jornada es tancarà amb la millor música: Gossos i en Titot i David Rosell que ens oferiran un molt bon concert amb sorpresa inclosa.