L’acte a la capital del Bages ha representat el tancament del 2n Eix de debat sobre la Solidaritat

El president de l’Assemblea Catalana, Jordi Sànchez, s’ha mostrat convençut sobre la unitat de les forces polítiques catalanes i l’establiment d’un acord ben aviat, que permeti presentar una única llista independentista a les eleccions del 27S per a reforçar-ne el caràcter plebiscitari: “si hi ha unitat, la majoria estarà per la independència”. Sànchez també ha remarcat que “el nostre serà un país exemplar en justícia social” i ha previst que “la setmana que ve hi haurà un acord que ens durà a la independència”.Sor Lucía Caram, per la seva banda, ha volgut recordar la importància dels esdeveniments que s’acosten “ens estem jugant la vida de la nostra gent […] A tothom li ha de valdre la pena viure” i ha fet una crida a la mobilització l’11 de setembre “sortim al carrer, ens queden pocs dies, la causa s’ho val” i a la participació el 27S, “no podem seguir queixant-nos a casa. Cal anar a votar”.

A l’acte també ha comptat amb parlaments de Toni Comín, de Socialisme, Catalunya i Llibertat que ha aprofitat la seva intervenció per destacar que “parlar d’independència és parlar de solidaritat” i Francesc Marco, de la Plataforma per la Llengua.

Un miler de persones s’han congregat a la Plaça San Domenech per tancar la setmana dedicada a l’Eix de la Solidaritat, tot plantant una olivera per a cadascun dels municipis de la Catalunya Central amb terra de cada població. Cada setmana durant tot l’estiu l’ANC durà a terme un acte similar a diferents punts del territori fins a completar els 10 eixos que han d’omplir de contingut la República catalana, que es reuniran a la Meridiana el pròxim 11 de setembre. Després dels parlaments, el fi de festa estarà amenitzat per les actuacions de ‘Gossos’ i ‘Titot i David Rosell’.

  

One comment on “L’acte a la capital del Bages ha representat el tancament del 2n Eix de debat sobre la Solidaritat

Els comentaris estan tancats.