El proper 27 d’agost, fem memòria amb Sant Cugat per la Independència

Sant Cugat per la Independència (SCxI)

Des de l’ANC de Sant Cugat volem fer recull de material fotogràfic, videos i cartells relacionats amb les activitats de Sant Cugat per la Independència, des de la seva creació l’any 2012 fins ara.

Tots aquests anys molta gent ha treballat molt per arribar fins aquí. El que estem a punt d’aconseguir no ha estat fruit de la casualitat, ha estat fruit de l’esforç col·lectiu, un gran esforç que ben aviat ens durà a les portes de la independència. Volem crear un arxiu que ens permeti fer memòria de tots aquests anys, de tota aquesta lluita.

Cartells SCxI Ben aviat cartells com aquests explicaran la nostra història

Totes les persones que tingueu videos, fotografies, cartells, tant en format digital com en suport material, i que en vulgueu fer donació a Sant Cugat per la Independència, prepareu aquest material i ajudeu-nos a crear aquest fons documental. Recordeu, ha de ser…

View original post 197 more words