Jordi Sánchez ha tancat l’acte dedicat a la Igualtat celebrat a El Vendrell

L’Assemblea Nacional Catalana ha celebrat aquest dissabte l’acte central de l’Eix sobre la Igualtat al Vendrell. L’objectiu de la Campanya d’Estiu que recorre el territori, és que totes aquestes propostes desemboquin a la Meridiana el pròxim 11 de setembre formant l’onada de colors que recorrerà la Via Lliure.

La jornada d’avui ha començat amb la formació d’un punter humà per part dels membres de l’ANC del Vendrell i ha seguit durant tot el dia amb diversos actes per a tots els públics i gustos, sempre amb la reflexió sobre la Igualtat en la futura República Catalana de fons.

A la tarda, la pluja ha obligat a traslladar el Fòrum per la Igualtat de la Rambla Cañas al Teatre La Lira Vendrellenca. L’aforament de l’auditori s’ha quedat curt i, desafortunadament, molta gent no ha pogut assistir a l’acte final que ha comptat, entre d’altres, amb l’escriptora Patricia Gabancho i el jutge Santiago Vidal.

Jordi Sànchez, president de l’Assemblea ha clausurat la trobada assegurant que si “la Diada va bé, el 27 de setembre també anirà bé” i ha aprofitat per fer una crida a tothom qui encara no s’hagi inscrit a la Via Lliure. De cara al mes que queda per la Diada, Sànchez ha remarcat que cal concentrar esforços en explicar que “la nostra és una opció guanyadora” perquè si no “cap no convençut s’apuntarà al nostre projecte”.

Un projecte que Sànchez ha descrit ilusionat, ja que, segons ha dit: “en aquest país hi ha millors persones gràcies al procés. Els ciutadans estan més implicats en la vida política i tenim un projecte de futur […] pocs països tenen un projecte de futur com el que té Catalunya”.

Forum Igualtat