La Campanya d’Estiu convertirà Ceret en la capital de la regeneració democràtica

Ceret (Catalunya Nord) celebra aquest dissabte una festa en commemoració de l’eix sobre la Democràcia que està ocupant les reflexions i els debats de l’actual setmana de la Campanya d’Estiu de l’ANC. Recordem que, a més dels actes repartits pel territori que podeu consultar a l’agenda de l’Assemblea https://assemblea.cat/calendari, es poden seguir les intervencions a les xarxes socials amb el hashtag #ViaDemocracia.

El programa d’actes inclou una sèrie de conferències als cinemes de Ceret (11.00), una exposició a l’Ajuntament (12.00), una Cercavila (16.00) i els Parlaments polítics que tancaran la jornada (18.00). El president de l’Assemblea, Jordi Sànchez, i l’ex alcalde de Perpinyà, Jean-Paul Alduy, seran dos dels principals convidats.

cartellet 29 agost ceret v2

One comment on “La Campanya d’Estiu convertirà Ceret en la capital de la regeneració democràtica

Els comentaris estan tancats.