Joana Ortega rep el suport de centenars de persones concentrades davant el TSJC

Centenars de ciutadans han seguit, malgrat la pluja, la convocatòria de l’ANC, Òmnium, ACM i l’AMI i s’han concentrat avui a la tarda a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per donar suport a la democràcia i a l’ex vicepresidenta, Joana Ortega, qui ha anat a declarar com a imputada per la consulta del 9N. 

Unes hores abans també ho havia fet la consellera d’Educació, Irene Rigau. Ambdues han estat acompanyades per diversos representants del món local i associatiu així com de representants de diversos partits polítics.

Avui mateix, aprofitant el primer dia de compareixences dels responsables polítics de posar les urnes el 9N i fer possible una consulta democràtica a la qual van participar 2’4 milions de ciutadans, es celebrarà davant els ajuntaments un acte descentralitzat en el qual es llegirà un manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir (19.30).