Òmnium celebra la proposta d’inici del procés d’independència

Òmnium Cultural celebra la proposta de resolució d’inici del procés d’independència presentada aquest matí per Junts pel Sí i la CUP al Parlament de Catalunya, després d’haver escoltat el mandat democràtic de les eleccions del 27 de setembre passat.
L’entitat espera que la proposta aconsegueixi la setmana vinent el màxim de vots possibles al Parlament i fa una crida a totes les forces polítiques favorables al procés constituent a donar-hi suport.
Òmnium espera que sigui el primer pas per a la recuperació de lleis aprovades pel Parlament de Catalunya que han estat suspeses o anul·lades pel Tribunal Constitucional espanyol, com el decret de pobresa energètica, l’impost de la Generalitat sobre els dipòsits bancaris o la llei de l’Agència Tributària de Catalunya.
Finalment, Òmnium reitera el seu compromís amb la construcció de la República Catalana, mitjançant la mobilització i la suma de voluntats per fer un país nou i millor.

IMG_3369