L’Assemblea, l’AMI i l’ACM refermen el seu màxim compromís amb la llibertat, la justícia i la democràcia

L’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) comuniquen que no han rebut cap notificació oficial ni requeriment d’informació per part dels cossos de seguretat de l’Estat en relació a les informacions aparegudes en les darreres hores sobre una possible investigació per part de l’Audiència Nacional per delictes de sedició i rebel·lió. És per aquest motiu que les tres entitats no poden fer cap valoració oficial per aquest fet.

D’altra banda, les tres entitats reafirmen el seu màxim compromís amb la democràcia, la llibertat i la justícia i recorden que totes les seves accions s’han desenvolupat sempre amb un profund sentit cívic i pacífic.

Així mateix, les tres entitats continuaran treballant, des dels seus respectius àmbits, i donant ple suport a les accions del Parlament i del Govern de Catalunya, seguint el mandat rebut a les urnes el 27 de setembre.

  

One comment on “L’Assemblea, l’AMI i l’ACM refermen el seu màxim compromís amb la llibertat, la justícia i la democràcia

  1. Verguenza de la sra. Colau, y mas poca verguenza de los barceloneses por haber votado a una alcaldesa que es mas española que el pp. Deseo que en las pròximas elecciones a esta exatriz de videos la echen del Ajuntament y que se vaya de regidora al de madrid.

    Date: Wed, 3 Feb 2016 18:07:39 +0000 To: meng1910@hotmail.com

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.